Aplikácia vybraných modelov analýzy nákladov v operatívnom controllingu - Foltínová, Alžbeta
Hodnotenie hospodárskych vkladov do výroby a nové informačné požiadavky na evidenciu, kontrolu a analýzu nákladov. Kontroling ako nástroj riadenia. Funkcia koordinácie súladu plánovaných výsledkov a kontrolného procesu.