Implementácia systémov manažérstva v praxi - Karkalíková, Marta
Zavedenie systému manažérstva v praxi. Systém manažérstva kvality podľa ISO 9001:2008. Charakteristika systémov manažérstva kvality: ISO 9000:2005, ISO 9001:2008, ISO 9004:2009. ISO 19011:2002 Návod na auditovanie systému manažérstva kvality a/alebo systému environmentálneho manažérstva.