Ukazovatele a faktory podmieňujúce reálnu konvergenciu Slovenska k EÚ - Valach, Matej
Analýza vývoja faktorov, ktoré sú predpokladmi reálnej konvergencie, jej konkrétne ukazovatele a ich porovnanie za Slovensko s Európskymi krajinami.