Možnosti a predpoklady rozvoja trhu s nehnuteľnosťami v podmienkach Slovenskej republiky - Jakubec, Miroslav
Globálna kríza v realitnom segmente. Dopyt domácností a firiem po nehnuteľnostiach. Základné súvislosti vývoja cien nehnuteľností. Predpoklady oživenia realitného trhu. Analýza súčasného stavu a budúcnosť realitného trhu.