Analýza reálnej konvergencie Slovenskej republiky k Európskej únii - Valach, Matej
Základné merateľné ukazovatele reálnej konvergencie podľa NBS. Ukazovatele za SR boli porovnávané s ďalšími európskymi krajinami EÚ, krajinami V4 a priemerom EÚ15, EÚ25 a EÚ27.