Zvyšovanie kvality a bezpečnosti produktov prostredníctvom integrácie manažérskych systémov - Kováčová, Natália
Charakteristika integrovaného systému manažérstva. Systém manažérstva kvality. Systém environmentálneho manažérstva. Systém manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Prínosy integrovaného systému manažérstva.