Druhý rok Slovenskej republiky v Eurozóne - Veselovská, Stanislava, 1957-
Slovensko je už druhý rok v eurozóne a používa spoločnú menu eurozóny - euro. Počiatočné problémy s touto menou má Slovenská republika zvládnuté. Je potrebné ešte úplne odstrániť vzniknuté komplikácie s používaním eura, stálu nedôveru obyvateľstva vo vyššom veku a niektorých podnikateľov, aby všetci uznali výhody eura a využívali výhody tejto meny