Investičný proces v stavebníctve a jeho dynamika - Vidová, Jarmila, 1967-
Na zmiernenie dopadov finančnej a hospodárskej krízy, v odvetví stavebníctva, prijala vláda SR viacero opatrení. Významnú úlohu predstavovali opatrenia zamerané na zvýšenie dopytu po stavebných prácach a čerpanie finančných prostriedkov zo štrukturálnych fondov EÚ, predovšetkým o opatrenia smerované do veľkých investícií verejného charakteru.