Reálna konvergencia znalostnej ekonomiky a ťažkého zbrojárskeho priemyslu SR - Buday, Jozef
Znalostná ekonomika krajiny a globalizácia. Transnacionálne korporácie - zdroje financovania znalostnej ekonomiky. Výdavky na výskum a vývoj. Sektory najviac investujúce do výskumu a vývoja. Ťažký, zbrojársky priemysel a znalostná ekonomika. Porovnanie výdavkov na obranu, vedu a výskum.