Faktory ovplyvňujúce trh s biopotravinami - Lacková, Alica
Ekologické poľnohospodárstvo v Európskej únii a v Slovenskej republike.Trh s biopotravinami. Faktory ovplyvňujúce dopyt po biopotravinách. Výsledky spotrebiteľského prieskumu, ktorý sa venoval otázke nákupu biopotravín slovenskými spotrebiteľmi.