Neprehľadnosť ponuky, zavádzanie zákazníkov a nevyváženosť komerčných zmlúv ako prvky systému práce so zákazníkom vo firmách poskytujúcich služby - Litomerický, Juraj
Pôsobenie veľkého množstva subjektov na trhu, vznik množstva väzieb medzi nimi a neprehľadnosť ponúk. Zavádzanie zákazníkov a nevyváženosť obchodných zmlúv. Nástrahy, ktoré číhajú na zákazníkov v podnikoch služieb.