Možnosti prognózovania makroekonomickej konvergencie SR k EÚ v súvislosti so zmenami v štrukturálnej politike EÚ - Sabo, Štefan
Možnosti prognózovania makroekonomickej konvergencie Slovenskej republiky voči Európskej únii. Makroekonomická konvergencia a predvstupový proces. Tendencie vývoja štrukturálnej politiky: zmena financovania, nové dynamické skupiny regiónov, finančná a hospodárska kríza.