Identifikácia výskumu v podniku - Matušovič, Martin
Analýza reálnej pozície výskumu v podniku, v štruktúre jeho nehmotného majetku, ale aj v iných zložkách produkčných faktorov pôsobiacich v transformačnom procese. Evidenčný pohľad výskumných aktivít vo vybraných podnikoch.