Trvalé zlepšovanie kvality produktu - spokojnosť spotrebiteľa - Serina, Pavol
Systém manažmentu kvality a jeho fungovanie v podniku. Predpoklady implementácie systému manažmentu kvality v podniku. Ako udržať systém manažmentu kvality.