Štát - podnik, teória - prax, tovaroznalectvo - produktové manažérstvo - hľadanie systémového pohľadu - Strhan, Rastislav, 1968-
Rozdiely v histórii tovaroznalectva a produktového manažérstva v kontexte vývoja komerčne orientovaného školstva v Európe a USA. Produktové manažérstvo ako komerčný pohľad na produkt. Systémový vedecký pohľad na produkty. Vývoj poznania produktu ako predmetu vedeckého skúmania.