Udržateľný rozvoj v cestovnom ruchu - Štefaňák, Peter
Cestovný ruch a udržateľnosť. Požiadavka minimálneho dopadu cestovného ruchu na životné prostredie. Ekoturizmus. Kvantifikovanie udržateľnosti cestovného ruchu.