Globalizácia trhu a jej vplyv na konkurenčné postavenie firmy - Piták, Jozef
Globalizácia ako súčasť ekonomického diania. Slovensko v procese globalizácie a konkurencieschopnosti firiem. Najdôležitejšie obmedzenia konkurencie a globalizácie v Európe podľa S, Karlssona. Expandovanie európskych firiem a podpora Európskej únie.