Nové trendy v úspore nákladov - procesné kalkulácie - Serina, Pavol
Procesné kalkulácie ako efektívna metóda riadenia regulácie nákladov a strategických rozhodnutí vo firme. Dôležitosť nákladového manažmentu. Metódy a kalkulácie nákladov. Podstata riadenia nákladov vo firemných procesoch.