Vybrané prvky kooperačného marketingu a ich aplikácia vo výrobných družstvách v Slovenskej republike - Šúbertová, Elena
Kooperačný marketing (co-marketing), ako proces prostredníctvom ktorého dve alebo viac organizácií vykonáva marketingové aktivity. Kooperácia v oblasti manažmentu značky, benchmarkingu a outsourcingu. Ciele a prínosy kooperačného marketingu.