Manažment procesných nákladov - Tóth, Miroslav, 1961-
Zmeny ekonomického prostredia a ich vplyv na rozvoj manažmentu nákladov. Presná kalkulácia výrobku alebo služby a skutočné náklady konkrétneho produktu. Strategické rozhodnutia v riadení nákladov. Metóda ABC v praxi.