Tendencie prekladateľskej tvorby - Mikolajová, Zuzana
Tendencie prekladateľskej tvorby podľa niektorých autorov. Zásady, ktoré by mal prekladateľ dodržiavať pri prekladaní. Aspekty prekladateľského procesu.