Competitiveness of Slovakia and the Economic Crisis - Ručinská, Silvia
Ekonomický vývoj a konkurencia na Slovensku pred hospodárskou stagnáciou. Vplyvy svetovej finančnej krízy v Slovenskej republike. Znaky finančnej krízy v slovenskom bankovom sektore. Vplyvy finančnej krízy na verejné financie SR. Anti-krízové opatrenia vlády Slovenskej republiky. Podpora zamestnanosti a zamestnancov ovplyvnených globálnou finančnou a ekonomickou krízou.