Interkultúrne reálie vo výučbe cudzích jazykov – výskumná časť - Kunovská, Ingrid, 1976-
Vvýskumná časť práce na tému „Úloha médií vo vyučovaní interkultúrnych reálií". Práca je venovaná problematike výučby predmetu Reálie s podporou internetu a vplyvu jeho používania na kvalitu krajinovedných poznatkov a písania v cudzom jazyku ako jednej zo základných jazykových komunikatívnych zručností.