Plagiátorstvo verzus etika - Matušovič, Martin
Ochrana práv duševného vlastníctva a autorského práva. Obsah chápania autorského diela. Vlastníctvo k autorskému dielu. Problém preukazovania autorstva. Porušovanie práv duševného vlastníctva. Etický a výchovný rozmer.