Nový regionalismus: proces a teorie - Řehák, Vilém, 1983-
Vymedzenie pojmu nový regionalizmus. Komparácia starého a nového regionalizmu. Vzťah medzi regionalizmom a multilaterálnymi rokovaniami na pôde WTO. Teoretická reflexia procesu nového regionalizmu.