Riadenie podnikových procesov v oblasti duševného vlastníctva v podniku - Matušovič, Martin
Podnikové procesy a ich riadenie v oblasti duševného vlastníctva. Definovanie hlavných procesov riadenia a správy duševného vlastníctva v podniku. Väzby procesov na ostatné procesy a organizáciu vstupov. Hlavné nástroje aplikácie procesného prístupu v oblasti riadenia duševného vlastníctva v podniku.