Verejné a súkromné zdroje pri financovaní doktorandského štúdia a podpory mladých vedcov - Chovancová, Božena
Komparácia financovania doktorandského štúdia v krajinách Európskej únie s dôrazom na krajiny V4. Zapojenie súkromných zdrojov pri podpore vzdelávania v rámci doktorandského štúdia. Financovanie doktorandského štúdia v malých krajinách EÚ. Podpora doktorandského štúdia v Rakúsku. Zabezpečenie doktorandského štúdia vo Fínsku. Nový efektívnejší systém v Írsku.