Evaluation of satisfaction of employees in selected banking entities - Bašistová, Alena
Prieskum spokojnosti bankových zamestnancov vo vybraných oblastiach na prelome rokov 2008/2009. Oblasť prieskumu. Metodológia. Prieskumná vzorka. Výsledky a interpretácia. Závery.