K niekoľkým otázkam inovačného rozvoja Košického samosprávneho kraja - Andrejčíková, Mária
Strategické ciele Inovačnej stratégie SR do roku 2013, prijaté vládou SR sa stali jedným z nástrojov rozvoja znalostnej ekonomiky. Problematika zamestnanosti, vzdelávania a inovácií ako dôležitej súčasti Lisabonskej stratégie. Analýza otázok s výdajmi štátu do vzdelávania, vedy a výskumu.