Migrácia v čase krízy - Cséfalvayová, Katarína
Vplyv globálnej finančnej a hospodárskej krízy na medzinárodnú migráciu. Analýza dopadov migrácie na jednotlivé skupiny migrantov, vplyv krízy na hlavné migračné oblasti a toky, vývoj remitencií v krízovom období. Na záver autori hodnotia impakt krízy na postoj jednotlivcov i krajín k migrantom.