Dospelá populácia a jej štatistická gramotnosť - Liptáková, Erika
Štatistická gramotnosť a schopnosti občanov interpretovať a sprostredkovať štatistické informácie. Jazykové zručnosti a základné štatistické vedomosti. Dispozičné aspekty štatistickej gramotnosti. Vzdelávanie štatistickej gramotnosti a ďalší výskum.