Význam medzinárodného pohybu pracovných síl pre Moldavskú republiku - Raneta, Leonid, 1982-
Globalizácia vo svetovom hospodárstve spôsobuje nielen intenzívnejší pohyb kapitálu, ale aj intenzívnejší pohyb pracovných síl. V Moldavskej republike je migrácia pracovnej sily významným fenoménom, ktorý má veľký vplyv na ekonomickú a sociálnu stránku rozvoja Moldavskej republiky