Proces ratifikácie Lisabonskej zmluvy vo vybraných členských štátoch Európskej únie - Újová, Adriana
Hodnotenie a analýza priebehu ratifikačného procesu Lisabonskej zmluvy a stavu národných ratifikácií vo vybraných členských štátoch EÚ. Ratifikačný proces predstavuje formálnu stránku prijatia Lisabonskej zmluvy a konštitučnú zodpovednosť členských štátov EÚ.