Quality improvement of the teaching process - Liptáková, Erika
Implementácia quality management system vo vysokoškolskom vzdelávaní. Zdokonaľovanie učebného procesu vo všeobecnosti a na konkrétnom príklade študijného predmetu Úvod do štatistiky.