Je možné považovať tacitné znalosti za zdroj konkurenčnej výhody? - Roháľová-Ilkivová, Hana
Charakteristika znalostného manažmentu. Intelektuálny kapitál. Znalostný pracovník a znalostný manažment. Explicitné a tacitné znalosti. Konverzia znalostí. Nehmotné strategické aktívum.