Formy spolupráce univerzít a podnikov v regióne - Ručinský, Rastislav
Učiaci sa región, tvorba poznatkov a inovácií. Formy spolupráce univerzít a podnikov v regióne. Podnikateľské inkubátory, výskumné a vedecké parky, technopoly. Klastre. Triple helix model. Spin off firmy. Inovačné siete a systémy.