Komparácia reálnych miezd medzi SR a ČR - Liptáková, Erika
Harmonizovaná inflácia. Revidovaná klasifikácia ekonomických činností v SR. Porovnanie reálnych miezd v SR a ČR v prvom polroku 2009. Nominálne a reálne mzdy v SR a ČR v prvom polroku 2009. Indexy nominálnych a reálnych miezd v SR a ČR v prvom polroku 2009. Rozdiel v reálnych mzdách medzi SR a ČR vyjadrený percentami. Výstup procedúry párového t-testu v programe SAS EG.