Flexibilná klauzula v európskom integračnom procese - Fodorová, Veronika
Myšlienky viacrýchlostnej Európy v histórii európskej integrácie. Flexibilná integrácia, pojmový aparát. Flexibilná spolupráca v európskej legislatíve. Uplatnenie flexibility vo vnútri EÚ a v rámci vzťahov s tretími krajinami. Flexibilná endogénna integrácia, flexibilná exogénna integrácia. Výhody a riziká spojené s flexibilnou integráciou.