Sopečná kríza z apríla 2010 – dopady a poučenia do budúcnosti - Grančay, Martin, 1984-2024
Analýza ekonomických dopadov európskej sopečnej krízy z apríla 2010 a návrh opatrení na efektívnejšie riešenie podobných kríz v budúcnosti.