Priority predsedníckych krajín EÚ pre oblasť Spoločnej poľnohospodárskej politiky Európskej únie - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Príspevok analyzuje priority jednotlivých predsedníckych krajín v období od polovice r. 2008 do polovice r. 2011, t.j. zahŕňa obdobie dvoch tzv. Trio presidency of EU.