Čo nám povedia Box ploty? - Liptáková, Erika
Spôsob ako možno prehľadne pomocou diagramov box-plot porovnať výsledky písomiek medzi jednotlivými skupinami študentov. Použitie metódy pri porovnávaní výsledkov písomiek/testov v jednotlivých triedach alebo medzi školami navzájom.