Implementácia Quality function deployment v procese zavedenia spoločenskej zodpovednosti - Hudák, Matej, 1984-
Základné pojmy v oblasti spoločenskej zodpovednosti: podnikateľská etika, firemná filantropia, sponzoring, spoločenská zodpovednosť podnikov. Quality function deployment - metóda a nástroj na transformáciu požiadaviek zákazníka do technických parametrov nového produktu. Výhody používania QFD. Implementácia QFD.