Čínska ekonomika v kríze – mýty, fakty, riziká - Puškárová, Paula, 1985-
Objektívny, realite zodpovedajúci obraz o čínskej ekonomike v kontexte súčasnej finančnej a hospodárskej krízy. Vybrané makroekonomické ukazovatele, tak ako ich vykazuje oficiálny čínsky štatistický úrad a spochybnenie ich hodnovernosti. Skryté riziká súčasnej podoby čínskeho ekonomického modelu, ktoré zintenzívnené súčasnou krízou podporujú hypotézu, že Čína čelí najväčšej bubline v histórii.