Sociálne zabezpečenia migrujúcich pracovníkov v rámci Európskej únie - Sulejmani, Dagmar, 1975-
Úsilím členských štátov EÚ v oblasti sociálneho zabezpečenia je zaručiť migrujúcim pracovníkom a ich rodinným príslušníkom využívať svoje práva sociálneho zabezpečenia rovnako, akoby nikdy neopustili svoju domovskú krajinu. Právne predpisy ES/EÚ v oblasti koordinácie systémov sociálneho zabezpečenia. Správna komisia pre sociálne zabezpečenie migrujúcich pracovníkov. Problematika vysielania pracovníkov na úrovni EÚ v kontexte koordinácie systémov sociálneho zabezpečenia.