Aplikácia e-learningu na PHF EU v Bratislave so sídlom v Košiciach ako reakcia na výzvu Bolonského procesu - Kafková, Eva
Výsledky dotazníkového prieskumu uskutočneného v novembri 2009 na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. Prieskum hľadal odpovede na otázky týkajúce sa elektronického vzdelávania na fakulte - v čom sú prínosy, v ktorej oblasti sa zlepšili zručnosti a vedomosti študentov, ako hodnotia študenti platformu Moodle, ako hodnotia kvalitu študijných materiálov a ďalšie otázky.