Východiská stratégie sociálnych služieb - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Potreba stratégie v sociálnej oblasti. Východiská tvorby stratégie sociálnych služieb. SWOT analýza sociálnych služieb. Zdroje materiálno-technické, personálne, finančné a legislatívne zdroje sociálnych služieb.