Goodwill a jeho ohodnocovanie - Romanová, Daniela, 1984-
Goodwill ako nehmotná zložka podnikania. Metódy ohodnocovania goodwillu. Ohodnocovanie podľa vzťahu k hmotnému majetku. Stanovenie hodnoty pri uplatnení odpisovej sadzby goodwillu. Stanovenie hodnoty na zásade nadzisku. Ďalšie metódy ohodnocovania goodwillu.