Zavádzanie inovácie zvyšujúcej kvalitu vo firme s regulovanými cenami - Takáčová, Andrea
Zavádzanie inovácie znižujúcej náklady. Model maximalizácie zisku. Zavádzanie inovácie s efektom zvýšenia kvality produktov. Zavedenie inovácie zvyšujúcej kvalitu v jednom kroku. Zavedenie inovácie zvyšujúcej kvalitu v dvoch krokoch. Maximalizácia zisku.