Stratégie firiem na globálnych trhoch - Balhar, Vítězslav, Jr
Nové príležitosti na globálnych trhoch. Stratégie firiem na medzinárodných trhoch. Stratégie vstupu firiem na globálne trhy. Poskytovanie licencií, franšízing, uzatvorenie zmluvy o výskume a vývoji, priame investovanie, zmluvy joint venture, vznik aliancií, offsetové programy.