Inflow of foreign direct investments to Slovak regions - Pétrová, Rozália
Priame zahraničné investície (PZI). Vplyv PZI na obchodnú bilanciu. Determinanty PZI a ich vplyv na vývoj regiónov. Analýza súčasnej investičnej situácie v košickom regióne. Analýza súčasnej investičnej klímy v prešovskom regióne. Sila a slabosť košického a prešovského regiónu.